Du snyder dig selv, når du handler med dit kort

Du snyder dig selv, når du handler med dit kort

Hvis du ikke allerede ved det, så ødelægger vekselgebyrer din profit. Dette skriver hjemmesiden BitcoinKort også i deres artikel “Vekselgebyrer ødelægger din profit”, hvor der diskuteres, at selv hvis du ender med at tjene penge på kryptovalutaer på papiret, så kan du sagtens end med et underskud alligevel. Vi uddyber i denne artikel og kommer ind på forskellige løsninger.

Sådan fungerer det

Det kan være, at du ønsker at investere i Bitcoin eller Ethereum. Det er i sig selv fint nok, men fordi du vil gøre det så nemt for dig selv, så vil du selvfølgelig gerne investere med kreditkort. Problemet med kreditkort er, at du kommer til at betale et større gebyr på den platform, du handler på. Derudover kommer du også til at betale et skjult vekselgebyr til din bank, hvis du køber på en hjemmeside, hvor priserne er i Euro eller Dollars – eller hvilken som helst anden valuta end danske kroner.

Betydningen af det

Det betyder altså, at hvis du betaler, lad os sige 3 procent i alt for at foretage en investering, så er du jo allerede 3 procent nede. Den pågældende investering skal altså vokse med minimum 3 procent, før du er i hvad der kaldes for “break even”. Når du så selv sælge igen, så har du samme problem. Du kommer igen til at betale et par procent, og derfor skal investeringen egentlig stige med mere end de 3 procent, vi var inde på tidligere.

Undgå det

Der er flere måder at undgå problemet på. Først og fremmest bør du stoppe med at købe kryptovaluta med kreditkort, hvis du ikke vil betale gebyrer på over et par procent. Her skal du i stedet købe det med bankoverførsel, som er meget billigere. Har du allerede købt, så overfør din valuta til en anden platform og sælg mod bankoverførsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *