Vild med rav

Vild med rav

Vild med rav?

Alle med hang til rav og ravsmykker kan med fordel læse med her, for vi har ravgodter i posen til jer i dag.

Måske kan du bedst lide at bære dem som smykker, måske vil du hellere ud og stå i vand til knæene for at finde dem – uanset, hvordan du bedst kan lide dit rav, så har vi her et tip til, hvordan du forbedrer dine chancer for at finde din næste ravklump.

I Nørre Sundby kan du købe smarte og effektive ravlygter, som er specialdesignet til at finde rav i strandkanten ved tusmørketid – lyder det spændende? Så se mere her eller få mere at vide om ravfund.dk nedenfor.

Gør ravjagt til en leg

Ravfund.dk i Nørre Sundby er en danskejet virksomhed, som designer og producerer en perlerække af kvalitetslygter til brug i forbindelse med ravjagt. Med mere end tredive år på bagen, har virksomheden stor erfaring og ekspertise i produktudvikling og produktion af ravlygter. Oveni det er deres service helt i top.

Så du kan trygt have tillid til, at din nyindkøbte ravlygte vil føre dig til ravgevinst, hver gang du tager på ravjagt ved de jyske kyster.

Og nej, vi lover ikke for meget. Ravfund.dk producerer super kvalitetslygter til ravsøgning, som både kan bruges i totalt mørke og ved tusmørketid. Uanset, om du er nybegynder eller øvet i faget, så er der også en specieldesignet ravlygte til dig.

Lygterne fås nemlig i alle modelvarianter, og med en lysstyrke, der varierer, så du kan bruge dem fra 10 cm vandstand til 60 cm vandstand. På den måde kan du søge efter rav på både lavt og dybt vand i alle døgnets mørke timer.

Ravfund.dk yder professionel vejledning og kvalitetsprodukter til din ravjagt

Hos ravfund.dk går du ikke forgæves, hvis du leder efter godt grej eller vejledning til din næste ravjagt. Virksomheden tilbyder også kurser i ravjagt, så du er klædt ordentlig på til at lede efter rav. Tips og tricks er med i prisen, og så får du kvalitetsprodukter og service i top. Se, det er jysk, når det er allerbedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *