Vintertid er lig med skift af dæk

Vintertid er lig med skift af dæk

Hvert år når vi nærmer os vinter skal vi til at tænke på vinterdæk. 

Når det kommer til november så er det hvert år det samme, vi skal til at tænke på vinterdæk. Grunden til dette er at temperaturen her begynder at falde til under 7 grader. Det er den temperatur hvor dit sommerdæk begynder at miste sin effektivitet. Når vi kommer ned i disse temperaturer er gummiblandingen i dit sommerdæk ikke længere blød nok til at kunne holde vejgrebet. Det svarer også samtidig lidt på spørgsmålet ? Skal man kun have vinterdæk på når der er sne og is. Det skal man naturligvis ikke, det er lige så meget temperaturen det drejer sig om. 

Det betyder så også at du skal investere i 2 sæt fælge og 2 sæt dæk. Det er for mange en udgift de godt kunne være foruden. Specielt hos kvinder ser man tit at de kører på sommerdæk gennem vinteren, for at spare penge. Her er pengene tit øremærket med andre ting som sko, tøj, frækt lingeri, café besøg, selvforkælelse osv. Dermed er et sæt ekstra hjul til en 3 – 4000 kr ikke lige noget der passer ind. 

Dæk du kan køre på hele året.

Til dem der ikke lige ønsker at skulle investere i 2 sæt hjul findes der dog en løsning. Det er ikke nødvendigvis den allerbedste, det er dog langt bedre end at køre på sommerdæk gennem vinteren. Der findes nemlig et dæk der er lavet til at køre hele året. Derfra kommer navnet også, det hedder nemlig helårsdæk. Det er en kombination af sommerdæk og vinterdæk.

Det betyder at du kan køre med dine alufælge hele året rundt og have det samme sæt dæk på. Samtidig med at du kan have de flotte fælge på, slipper du også for bøvl med at skulle skifte. Da du kan køre med dem hele året skal du jo ikke på værksted og ham dem til at skifte dine hjul og opmagasinere det sæt du ikke bruger. Så for mange er netop dette dæk et absolut hit. 

Comments

Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *