Min datter der ved et uheld smadrer min skærm

Min datter der ved et uheld smadrer min skærm

Det var en eftermiddag, og jeg spiste frokost på kontoret. Jeg har virkelig haft en travl dag, og der har virkelig været meget der skulle laves. Jeg glædet mig bare til at kunne komme hjem til min familie, og slappe af. Jeg glædet mig også bare til at komme hjem til min kones gode mad, som jeg virkelig havde glædet mig til hele dagen. Da klokken blev 17 havde jeg endelig fri. Jeg satte mig i bilen, og tog hjem. Jeg havde en kone, og 2 børn der ventede på mig derhjemme. Da jeg kom hjem, fik vi bøf til aftensmad. Det var virkelig lækkert, og noget af det bedste som jeg har fået længe. Efter sad jeg i stuen, med min familie, hvor vi så noget film. Min datter ville gerne bruge min mobil, for at spille på den. Det plejer hun hver aften. Det elsker hun virkelig. Datter taber min mobil, på gulvet som gjorde at skærmen smadrede. Det var virkelig ærgerligt, da min mobil er ret vigtig for mit arbejde. Jeg måtte derfor, få den fikset i morgen. Jeg spurgte min kone, om hun kendte et godt sted, som jeg kunne få min mobil skiftet. Der nævnte min kone fixphone.dk, ned ved Hillerød. Hun havde selv fået sin skærm skiftet der, og det fik virkelig hurtigt, og de skulle være virkelig flinke dernede. Jeg valgte at tage derned næste dag efter arbejde. Det var nogle virkelig søde, og imødekommende mennesker der arbejdede der. Jeg gav dem min mobil, og vidste dem problemet. De sagde at de hurtigt kunne få min skærm skiftet, og at det ville tage under en time. Det var virkelig dejligt, at jeg ikke behøvede vente en dag, som jeg har gjort de andre steder jeg har fået min mobil fikset.

Comments

Zlokalizuj za pomocą oprogramowania systemowego „Find My Mobile” dołączonego do telefonu lub oprogramowania do lokalizowania numeru telefonu komórkowego innej firmy.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *