Dagen jeg var så træt, men nåede i skole

Dagen jeg var så træt, men nåede i skole

Klokken var 7 om morgenen. Min alarm begynder at ringe. Det betyder at det var tid til at jeg står op. Jeg begyndte at tage tøj på, og gøre mig klar. Jeg var virkelig træt, men kunne ikke sove videre. Jeg skulle i skole. Jeg havde skole 8. Jeg kom tit for sent i skole fordi bussen var forsinket, så jeg valgte derfor i dag at tage tidligere afsted. Klokken blev 7:30, og jeg begyndte at gå ud ad døren. Når først jeg er i bussen tager det cirka 15 minutter at komme i skole, det kommer an på hvor slem trafikken er. Jeg ankommer til busstop stedet og der står bussen er her om 3 minutter. Hvis det var rigtigt, så ville jeg komme i skole til tiden. Det var så rigtigt. Bussen kom efter 3 minutter. Det endte med at jeg kom i skole til tiden. Det var godt. Jeg sad og havde matematik. Det var virkelig kedeligt. Dagen var bare kedelig, og jeg var virkelig træt. Vi fik så pause, jeg blev så glad. Jeg tog ud med nogle venner og spillede bold. Jeg løbet en masse, og scoret masse af mål. Det fik virkelig min energi op. Men der skete også noget uheldigt. Jeg taber min telefon på jorden og skærmen smadret. Jeg blev så sur. Nu skulle jeg have skærmen fikset. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole for at få min skræm skiftet. Jeg tog sammen med min ven derned. Det gik virkelig godt. De lavede skærmen superhurtigt. Jeg blev virkelig overrasket. Jeg vidste ikke at det ville gå så stærkt, men det bare godt for så skulle jeg ikke bruge tid på det mere Jeg tog hjem efter og sov tidligt Jeg var virkelig træt.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *