Kapok puder er miljøvenlige og antibakterielle

Kapok puder er miljøvenlige og antibakterielle

Jeg har lige læst om det, og nu skriver jeg så lidt af mine tanker ned om hvad det er jeg har læst. Omdrejningspunktet er kapok puder, og de er altså langt mere miljøvenlige end hvad der indtil nu er almindelige puder. om du så har en af gåsedun eller en syntetisk, jamen så er kapok puden mere miljøvenlig. Det kan selvfølgeligt være at du har en af hø, og så tror jeg faktisk at din hørpude vil være den mest miljøvenlige, fordi det der e rmed kapok det e rat det ikke vokser i norden, mendet gør hø jo. 

Fred nu være med det, og lad os komme videre her i teksten som altså handler om kapok puder og om hvorfor de både er miljøvenlige og antibakterielle. Umiddelbart lyder noget der er antibakterielt jo måske faktisk oven i købet ikke så fandens miljøvenligt. Kapok puder er dog antibakterielle på en meget miljøvenlig måde. Sagen er den at kapok fibrene indeholder så meget luft at der ikke kan bo husstøvmider i dem. Det er jo lige sagen, fordi husstøvmider er en af de typer bakterier, som flest mennesker er allergiske overfor. Så kom af vejen med dem, og nyd godt af at du rent faktisk kan trække vejret uden besvær, på trods af at du ligger på din pude, som ellers faktisk ofte er et paradis for disse små og imponerende, men dog møg irierternede småkryb. Det ved jeg faktisk ikke engang om man kan kalde husstøvmider, men du ved helt sikkert hvad jeg mener. 

Er du til viden om mere kapok, eller omvendt, er du til mere viden om kapok, så kan jeg anbefale dig at smutte forbi GreenTown online markedsplads og finde den der. Og så må du ellers bare have en skøn dag. Jeg håber at vi høres ved i en af mine næste såkaldte “fra hofteartikler”. Eller i virkeligheden håber jeg faktisk slet ikke rigtigt at der er nogen der læser det her, fordi det egentlig ikke rigtig er meningen at det skal læses. 

Comments

Możesz także dostosować monitorowanie dla niektórych aplikacji i natychmiast rozpocznie regularne przechwytywanie migawek ekranu telefonu.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *