De kendte boldbassiner fra Misioo

De kendte boldbassiner fra Misioo

De første mange år af dit barns liv sker der ufatteligt meget når det handler om fysisk og motorisk kunnen. Fælles for alt der handler om motorisk udvikling er, at udviklingen sker på baggrund af træning og udfordringer som du som forælder kan hjælpe med at skabe de allerbedste rammer for. Der findes alverdens metoder til at styrke dit barns motorik og én af disse er de fantastiske boldbassiner.

Boldbassinerne er nemlig helt perfekte til at udfordre og udvikle dit barns motorik. Rækken af fordele ved, at investere i et boldbassin er uendelig! Et boldbassin er først og fremmest et sikkert sted for dit barn at boltre sig i timevis samtidig med at det danner rammerne for indirekte stimulering af dit barns sanser og motoriske udvikling. Et boldbassin er det helt oplagte valg, for dig der ønsker et sikkert sted til dit barns leg samtidig med at dit barn helt automatisk vil udvikle sig motorisk.

Fordelene ved et boldbassin

Som nævnt er der utallige fordele ved, at investere i et boldbassin til leg og udvikling for dit barn. Et boldbassin kan nemlig være med til at styrke dit barns bevægelser, sanser og koordinationsevner. Læs meget mere om lige netop disse fordele lige her:

  • Stimulerer sanseapparatet – Boldbassiner er skabt til at stimulere dit barns sanseapparat. Alt fra følelsen af at bevæge sig rundt blandt de bløde plastikbolde til farverne på boldene er designet til at skabe de bedste forudsætninger for at stimulere og udvikle sanseapparatet. Følelsen og farverne på boldene er perfekte til udviklingen af syns- og følesansen som i den grad er essentielle når vi snakker om vores sanseapparat!
  • Fremmer motorisk udvikling – Boldbassinerne skal være en hjælpende hånd i den store motoriske udvikling børn gennemgår de første mange år af deres liv. Det kan være en udfordring at bevæge sig rundt blandt plastikboldene og på den måde bliver dit barns koordinationsevne og balance hele tiden udfordret under legen i et boldbassin. Dit barn vil automatisk forbedre koordinationsevnen og generelle bevægelser.
  • Til sikker leg – Et boldbassin er designet til at skabe trygge og sikre rammer til leg og udvikling for dit barn. Derfor er det yderst afgørende at sikkerheden er i top – altid. De bløde vægge og plastikbolde er med til at skabe den høje sikkerhed for dit barn. Husk dog altid at være omkring dit barn når der leges i boldbassinet.

Derfor skal du vælge et boldbassin fra Misioo

Flere brands er kommet med på trenden med at designe boldbassiner, men intet brand slår dig Misioo. De er verdens absolut førende når det kommer til fremstilling og udvikling af boldbassiner.

Misioo er eksempelvis det eneste brand, der garanterer dig at du køber det originale produkt og så er det altid fremstillet af certificerede materialer af den højeste kvalitet. Misioo har dit barns sikkerhed og udvikling som første prioritet og derfor kan du være sikker på at alle boldbassiner fra Misioo lever op til EC standarder, EN 1176 og at alle materialer og produkter er OEKO TEX-certificerede og BPA frie.

Egentlig er det helt simpelt: Vil du have det bedste boldbassin skal du vælge et fra Misioo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *