3 super seje ting til drengeværelset

3 super seje ting til drengeværelset

De fleste værelser har en seng, reoler og et skrivebord. Der skal dog mere til end det, for at gøre et drengeværelset sejt. De fleste drenge elsker spil og gadgets. Derfor vil du på drengeværelser ofte se, at der enten er en gamer PC, bærbar computer, spillekonsol eller i nogle tilfælde alle 3. Udover det, er der dog også andre super seje ting, som kan være med til at gøre drengeværelset endnu federe. Vi kommer ind på 3 af de ting i artiklen her.

 

3D-tæppe

Et 3D-tæppe, er et tæppe med en optisk illusion. Det betyder, at fra nogle vinkler, vil det se ud som om at der er et dybt hul, der hvor tæppet er. Et sådant tæppe er en super fed ting af have på værelset – og med garanti noget, de fleste drenge vil elske. Læg det foran døren, midt på værelset eller smid det i stuen som en joke.

 

En fed sækkestol

Sækkestole er muligvis unge drenge og teenageres yndlingsmøbel. Man sider vanvittigt godt i dem, og så er de helt perfekte til at slappe af i. Yderligere kan man endda for gamer sækkestole, som er lavet til at sidde og spille PlayStation eller anden spillekonsol i dem. De bedste gamer sækkestole du kan få, er ligeledes super fede, og vil med garanti bidrage til, at drengeværelset bliver endnu sejere.

 

Nattehimmel lampe

En nattehimmel lampe kan projektere en nattehimmel – eller stjernehimmel – op i loftet af værelset. Det er en af de fedeste lamper du kan anskaffe dig, og så er de samtidig vanvittigt hyggelige. Tænd dem om aftenen, når du sidder i sækkestolen og ser en god film, eller tænd den når du skal sove, så du kan falde i søvn for åben himmel. På de fleste nattehimmel lamper vil det være en timer på, så den automatisk slukker efter 30, 60 eller det antal minutter du nu sætter den til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *