Smykker på Black-Friday

Smykker på Black-Friday

Smykke mærket Abelstedt slår Black Friday rekord

 

Hvis du elsker lidt bling og tror på, at diamanter er en piges bedste ven? Ja så er du ikke alene. Smykker er en af ​​de mest populære gaver til op til julen, og selvom smykker som reelt ikke er på udsalg kan man være heldig at få dem til en fordelagtig pris en dag på året. Vi taler om den store tilbudsdag nemlig smykker på Black Friday. Det er helt tydeligt, at smykker er meget mere end blot en sten eller et stykke metal der er sat på fingeren eller rundt om halsen. Smykker har igennem årene været det mest sentimentale smykke. Det er en bærbar kunst, der ofte er fuld af betydning.

 

Smykke designer Julie Abelstedt fortæller om salgsrekorder på Black Friday

 

Sidste år var smykkedesigner Julie Abelstedt, åben omkring årets travleste dag på kontoret. Sidste år var Julie søgelyset da hendes smykker i forvejen er et hit på nettet og i blandt store influencer og deres følgere. Men Black Friday slår rekorder for Julie og hendes smykkemærke.

 

Selvom vi på nogle vare ikke har mere end 10-20% rabat, gør folk alt hvad de kan for at få fat i deres drømme smykke. Julie fortæller at de normalt ikke holder udsalg, og derfor er denne dag for julie og hendes team på kontoret en ekstra travl dag. ”Jeg husker da min største drøm var at se bare en enkel ukendt person i bybilledet med en af mine smykker, og nu når jeg går en tur inde i byen spotter jeg mine designs på så mange smukke piger”.

 

De bedste smykke tilbud på Black Friday

 

Ligesom hver diamant er unik, er hver persons smykkesmag også helt individuelt. Det har derfor været vigtigt for Julie at skabe en kollektion, der ikke blot er til den rå eller kun til den feminine pige, men en god blanding af begge dele.

 

Mens en del piger måske foretrækker de mere minimalistiske, klassiske smykker, vil mange andre piger måske hellere gå efter noget mere unikt og prangende, såsom et par store øreringe, eller en stor cocktail ring. Ligesom stilarterne varierer, gør typerne af smykker og selvfølgelig prisen også. På Black Friday skal man ikke forvente at finde de helt store rabatter på forlovelses og vielsesringe, men Julie fortæller at de også kommer til at holde udsalg på deres diamant kollektion, som noget helt nyt. Du kan finde ringe, øreringe, halskæder, vedhæng og armbånd på udsalg på Black Friday.

Uanset hvilke stilarter og typer af smykker du elsker, kan du nemt finde det helt perfekte smykke til dig selv eller i julegave hos Abelstedt.

 

Hvor mange procenter kan man få på Abelstedts smykker på Black Friday

 

Selvom de fleste tænker på smykker som dyre, behøver du ikke rippe din pengepung, kig evt. på Julies guldbelagte smykkekollektion eller smykkerne lavet i sølv. I disse kollektioner kan du finde ringe der ligner en million men til en pris alle kan være med på.

 

Dette gælder især, hvis du handler på bestemte tidspunkter af året. Når du handler under Black Friday hos Abelstedt d.25 November, kan du være garanteret nogle kanon gode tilbud. Vi har i hvert fald hørt en lille fugl synge om 30-50% rabat på Abelstedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *