www.Slynge-net.dk © 2005 - 2009                    

 Forside

 Forhandlere

 Slynge oversigt

 Bære stillinger

 Artikler

 Om slynge-net.dk

 Kontakt

 Links

 

Slynge oversigt.

 giver dig et overblik over hvilke slynger der egner sig til dit behov.

Klik på den kategori du ønsker at se og du finder slyngerne  listet i alfabetisk orden.

 

Skråslynger:

Kategorien skråslynger dækker de babyslynger, der hviler på bærerens ene skulder og tæller bæresjal, ringslynger, skråslynger med spænde og lommeslynger. Skråslyngerne kræver en vejledning, men er enkle at bruge, når man har øvet sig lidt. De egner sig virkelig godt til nyfødte og som ammeslynger. Når barnet bliver lidt større og gerne vil ned at gå selv, kommer skråslyngerne igen ind som en favorit, da de er lette at tage barnet op i og ud af igen. Skråslynger ses typisk i Sydamerika og Afrika.

 

VIKLER:

Kategorien vikler dækker de 4-6 mtr. lange tørklæder, der bindes på forskellige måder og hvor barnets vægt fordeles på begge skuldre. Viklernes fordel er de mange bære teknikker og den fantastiske vægtfordeling. Den egner sig fint til både nyfødte, større babyer og småbørn. Man kan amme og man kan gå en lang tur med et sovende barn i viklen .Viklerne er delt op i fastvævede og elastiske (kaldes stræk) Viklen kræver en del øvelse, men erfarne slyngebrugere hælder ofte til viklerne. Vikler ses typisk i sydamerika.

 

Seleslynger:

 

- er bedst beskrevet ved, et stykke stof med påsyede bindebånd. Stoffet kan have påsyet en nakkestøtte, så den også kan anvendes til nyfødte. Stoffet udgør ”lommen”, hvor barnet sidder og så binder man båndene omkring sig. Disse er meget velegnede til at bære småbørn på ryggen og maven. Seleslyngerne er enkle at finde ud af. Vægten er også fordelt på begge skuldre, men der er ikke så mange forskellige bærestillinger som ved de andre slyngetyper. Seleslynger ses typisk i Østen.

 

 

Forkortelser:

* Lagerføres kun i den angivne størrelse, men findes i flere størrelser.

i.o. = ikke oplyst

vugge = bærestilling hvor barnet ligger ned.

mave = bærestilling hvor barnet sidder på bærerens mave. Dette kan være både fremad eller bagud rettet.

hofte = bærestilling hvor barnet sidder på bærerens hofte.

ryg = bærestilling hvor barnet sidder på bærerens ryg.

                

vugge          mave            hofte              ryg


Finder du en slynge, som du mener skal med på listen - så mail til al@mamaslife.dk

 

Annoncer: